Page 1 of 1

"Blank" applications when accessing a pc with no screen

PostPosted: 01 Jul 2020, 15:19
by molter
Hello everyone,
I am using LiteManager to setup several computers at once. Because of this, I only connect a screen to them so I can install LiteManager, then I disconnect it.
I have noticed that when opening some applications (such as the settings tab of SteamVR) the application stays blank. This stops immediately whenever I connect a screen to the pc.
┬┐Has anyone encountered this issue before? It would help a lot not to have a screen connected to every PC I'm setting up.

Thanks for your help in advance.

Re: "Blank" applications when accessing a pc with no screen

PostPosted: 02 Jul 2020, 06:12
by admin
Turn on capturing of alpha blending windows.
Image

Or problem in Overlay. (it's difficult to solving)

Re: "Blank" applications when accessing a pc with no screen

PostPosted: 02 Jul 2020, 08:04
by molter
Thanks for your quick answer!
Sadly, after activating "capture alpha-blending windows" and restarting both the viewer and the server it is still not working.

I've read what you've said about possibly being a problem in Overlay, but it seems it has been discontinued for Windows 7 onwards. Is there any way I can try activating it?
Thanks again.

Re: "Blank" applications when accessing a pc with no screen

PostPosted: 02 Jul 2020, 09:24
by admin
For Windows 7, turn on Windows Aero.

Re: "Blank" applications when accessing a pc with no screen

PostPosted: 02 Jul 2020, 09:34
by molter
I am working with Windows 10 on both server and viewer PCs

Re: "Blank" applications when accessing a pc with no screen

PostPosted: 04 Jul 2020, 07:59
by admin
What LiteManager version do you use?

Re: "Blank" applications when accessing a pc with no screen

PostPosted: 04 Jul 2020, 08:27
by molter
I'm running Version 4.9 (4947) of the viewer.

Re: "Blank" applications when accessing a pc with no screen

PostPosted: 07 Jul 2020, 11:45
by admin
I have noticed that when opening some applications (such as the settings tab of SteamVR) the application stays blank.

please, contact to the support, send a screenshot with the problem.
Am I correctly understand, that is problem is only in some application?