View mode (thumbnails) not restored on launch (4886)

Troubleshooting

View mode (thumbnails) not restored on launch (4886)

Postby infidel » 22 May 2018, 06:55

I have ran into a small problem with the latest litemanager (4886). Although i set the view mode to thumbnails, it reverts to large icons whenever i restart the app. The setting appears to be stored correctly to the config_3.xml
<optListStyle>0</optListStyle> but it is not applied on application start. Other view options (list, details etc) are restored correctly.
infidel
 
Posts: 23
Joined: 08 Aug 2016, 11:32

Re: View mode (thumbnails) not restored on launch (4886)

Postby admin » 22 May 2018, 08:27

It's very strange.
Do you have password protection for Viewer ?

or try to use Compact version of Viewer (portable)
http://www.litemanager.com/support/Know ... r_compact/
Best Regards LiteManagerTeam
admin
Администратор
 
Posts: 234
Joined: 07 Jun 2010, 13:19

Re: View mode (thumbnails) not restored on launch (4886)

Postby infidel » 22 May 2018, 08:59

i am using the portable version of lite manager, and i do not have the viewer protected. The way i update my portable version is to install the normal version on a secondary pc and then copy the installed files over to my main pc, overwriting the old ones. The reason i do it like this is because the installation also has the server updated files and the new language files. Of course i keep my config_3 file as well as the license.txt to keep it portable

If you look closely, on startup thumbnails are selected correctly, but they are not shown. you have to re-select them. All other options work correctly
Attachments
Untitled.jpg
Untitled.jpg (107.24 KiB) Viewed 556 times
infidel
 
Posts: 23
Joined: 08 Aug 2016, 11:32


Return to LiteManager: Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron